Whitesnake naar 013

Ticketmaster

Na bijna veertig jaar als zanger van Whitesnake, voorafgegaan door vier jaren in Deep Purple, vindt hardrockicoon David Coverdale het zo langzamerhand mooi geweest. Maar eerst wil hij met Whitesnake met een ‘Greatest Hits World Tour’ afscheid nemen. Dat liet de lange frontman met de bos blonde krullen aan ons weten:

“We are truly excited and looking forward to playing at 013 in Tilburg in 2016 on what will be our ‘Greatest Hits World Tour’ and most likely my personal ‘Farewell to Arena Rock’ after over 40 years of writing and performing rock music.”

Sinds de comeback in 2004 verzorgde Whitesnake grote shows op Arrow Rock en Graspop. Sindsdien bracht de band drie albums uit, waarvan ‘The Purple Album’ (2015) de laatste was. De band stond in 2013 voor de laatste keer bij ons op de planken, en ook toen deed de Nederlandse gitarist Ad Vandenberg nog een aantal nummers mee. Toen we hoorden dat David Coverdale nog één keer ging touren, lieten we ons dat geen twee keer zeggen. Fans weten genoeg!

Whitesnake
Datum: do 11 aug ’16
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start 4 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek