Anneke van Giersbergen naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Rockzangeres Anneke van Giersbergen is dertien jaar lang het boegbeeld van The Gathering, tot ze in 2007 alleen verder gaat. Ze zet zichzelf met sterke albums als solo-artiest op de kaart en ‘Everything Is Changing’ uit 2012 levert haar Edison-nominaties op in de categorieën ‘beste zangeres’ en ‘beste album’. Haar akoestische solo-optredens bij DWDD kregen zoveel bijval dat Van Giersbergen besloot een langgekoesterde wens te realiseren: een theatervoorstelling met eigentijdse bewerkingen van klassieke aria’s. Ze wordt begeleid door de IJslandse indie-folkgroep Árstíðir. ‘Verloren verleden’ wordt een ontroerende voorstelling over vluchten, mijmeren over je kinderjaren en een hoofd vol herinneringen.

Anneke van Giersbergen
Datum: Zondag 13 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek