Duman naar de Melkweg

Ticketmaster

De muziek van Duman weet twee muzikale werelden op een grootse manier te verenigen. Aan de ene kant is de band sterk beïnvloed door de rijke traditionele Turkse volksmuziek en aan de ander kant door rock en grunge. De zanger/gitarist van de band, Kaan Tangöze heeft aan het begin van de jaren ’90 een tijd in Seattle gewoond. Hij raakte daar geïnspireerd door alle grungebands en nam dit mee terug naar Turkije. Toen hij voor Duman nummers ging schrijven combineerde hij zijn Turkse roots met zijn nieuwe liefde grunge. Hierdoor heeft de band een zeer eigen maar ook internationale sound ontwikkeld. Deze avond presenteren ze hun nieuwe album ‘Darmaduman’.

Duman
Datum: 26 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start za 6 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek