Kim Wilde naar Music Club Kampen

Ticketmaster

Kim Wilde komt voor een unieke concerttour naar Nederland. Zaterdag 15 oktober staat ze in Music Club Kampen. Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als Cambodia, View from a Bridge en Never trust a stranger. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een ‘tweede jeugd’. In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe. In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met ‘You came’ scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums, met als laatste wapenfeit haar kerstalbum ‘Wilde Winter Songbook’. Momenteel werkt de zangeres aan een nieuw album.

Kim Wilde
Datum: 15 oktober
Zaal: Music Club Kampen
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
De voorverkoop begint op donderdag 4 februari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek