Maiden UniteD naar Bibelot

Ticketmaster

Maiden UniteD brengt een échte ode aan Iron Maiden door de vertolking van nummers in een nieuwe vorm. Op 18 november staat de band met zijn akoestische tribute in de Power Stage van Bibelot. Vorig jaar bracht Maiden UniteD zijn meest recente wapenfeit uit, het derde album ‘Remembrance’. Op de plaat zijn unieke vertolkingen van nummers als ‘Strange World’ en ‘Remember Tomorrow’ te vinden. Door de bezetting met ervaren muzikanten brengt Maiden UniteD een stuk vakwerk op het podium.

Akoestische metal; een onwaarschijnlijke combinatie
De unieke combinatie van genres bracht Maiden UniteD optredens op bekende festivals als Download Festival (UK) en Wacken Open Air (DE). Eerder kwamen de albums ‘Mind The Acoustic Pieces’ en ‘Across The Seventh Sea’ uit. Zanger Joey Breurs is een van de grondleggers van dit project. Hij boekte succes met bands als Threshold, Headspace, Landmarq en Star One. Momenteel werkt hij ook aan twee soloalbums, die dit jaar verwacht worden.

Maiden UniteD
Datum: 18 november
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek