Monomyth & Mulch naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Dat de instrumentale Haagse band Monomyth geen hapslikwegmuziek maakt, zie je al aan de titels van hun nummers, zoals Huygens, Loch Ness en Vanderwaalskrachten. Alle ingrediënten van rock ‘n roll zijn aanwezig in de Monomythsound, maar dan wel op een volstrekt unieke manier. De band wil hun publiek meeslepen in een trance, veroorzaakt door schuivende patronen, herhalingen en drones. Het resultaat: een zinderend mengsel met links naar Pink Floyd, Hawkwind en Tool. Op 18 maart 2016 verschijnt hun derde album EXO, het sluitstuk van een epische trilogie. Dit is muziek voor mind, body en soul!

Mulch ontstaat eind 2013 uit een hunkering naar rauwe muziek. Matthijs Snijders en Stijn Mertens (Flying Fortress) stillen deze honger samen met Kasper Dam (The Goods) in een aardverschuivend Power-Trio. Deze vorm blijkt de meest directe weg om van woeste emotie tot muzikale uiting te komen. Sinds het eerste samenkomen van Mulch ontstaat vrijwel vanzelf een geluidsmuur van psychedelische rock met diepe wortels in de Seattle underground scene van de jaren ’90. Op analoge doch moderne wijze brengt Mulch energieke muziek met een even dynamische als zompige stonersound.

Monomyth & Mulch
Datum: 08 mei
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 15:00
Aanvang: 15:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek