Nelly naar de Melkweg

Ticketmaster

‘Hot In Herre’, ‘Ride Wit’ Me’, maar ook ‘Cruise’, ‘My Place’ en enkele maanden geleden ‘The Fix’; sinds hij zestien jaar geleden met zijn debuutalbum ‘Country Grammar’ op de proppen kwam, vestigde Nelly zijn naam met vele hits. In de jaren daarna verwerft de Amerikaan een imposante lijst aan awards: meerdere Grammy’s, MTV Video Music Awards, en Hip Hop Artist Of The Year, verkozen door Billboard. Hij werkte ondertussen al samen met Nicki Minaj, Pharrel en Future en in juni komt hij naar Amsterdam. Met ‘The Fix’ als laatste wapenfeit is een nieuw album een kwestie van tijd. Nelly zal zijn publiek naast alle hits ongetwijfeld trakteren op nieuw werk. It’s gonna get hot in therre!

Nelly
Datum: 2 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 5 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek