New Cool Collective Big Band ft. Thierno Koite (Orchestra Baobab) naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

De New Cool Collective Big Band neemt al ruim twintig jaar een geheel eigen plaats in binnen het Nederlandse muzieklandschap. Jazz, soul, latin, dance – de band van meester-saxofonist Benjamin Herman is niet bang voor de jazzpolitie en laat zich op geen enkele manier weerhouden door de grenzen van genres. Zo staan ze tijdens deze tour op het podium met saxofonist Thierno Koite van Orchestra Baobab, de legendarische Senegalese band die al sinds 1970 Cubaanse en West-Afrikaanse muziek mengt. Wat deze samenwerking gaat opleveren mag geen verrassing heten: een warmbloedig feest!

New Cool Collective Big Band ft. Thierno Koite (Orchestra Baobab)
Datum: 07 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek