Racoon naar Openluchttheater Hertme

Ticketmaster

Het was een memorabele avond vorig jaar in Hertme. In de eerste plaats vanwege het feit dat de weergoden het nodig vonden om het met bakken uit de hemel te laten komen. Maar wat iedereen zich nog zeker herinnert is het fantastische en sfeervolle optreden van de mannen. Wat een hits hebben de mannen en wat spelen ze die hits goed! Wij hoefden dus niet lang na te denken toen de gelegenheid zich voordeed om de mannen weer naar Hertme te halen. We verwachten een groot aantal mensen een plezier te doen met de terugkeer van Racoon naar Metropool Open Air! Aankomende donderdag 4 februari om 17:00u start de voorverkoop. Het vorige concert van Racoon in het Openluchttheater verkocht binnen een dag uit, dus wacht niet te lang met het aanschaffen van je kaarten!

Racoon
Datum: 2 september
Zaal: Openluchttheater Hertme
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek