The American Roadshow naar Rotown

Ticketmaster

The American Roadshow is een collectief van Nederlandse muzikanten die een sterke affiniteit voor rootsy stromingen in de Amerikaanse popmuziek delen, zoals blues, country, folk, americana en bluegrass. Een typische The American Roadshow-affiche bestaat uit drie artiesten die ieder hun eigen set doen. Elke act speelt drie kwartier, met tussendoor een korte change-over.

In het najaar van 2015 deed The American Roadshow in totaal zes locaties in Zuid-Holland aan, waaronder ook Festival Stille Nacht. De reacties waren louter lovend: een magische concertervaring voor zowel publiek als de artiest zelf. Vanavond in Rotown dus de kick-off voor 2016, met momenteel twee American Roadshow-toers in de planning. De drie optredende artiesten zijn dit keer C.C. Grand, Gravel Town en Linda Kreuzen & Band.

The American Roadshow
Datum: za 27 februari 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek