The Dandy Warhols naar de Melkweg

Ticketmaster

De alternatieve rockband The Dandy Warhols begon eind jaren ’90 als psychedelischere versie van ’60s Britse popbands zoals The Kinks, The Who and The Faces. In 2001 braken The Dandies door met ‘Bohemian Like You’ bij het grote publiek. In 2012 presenteerde de band het achtste album ‘This Machine’, volgens sommigen het beste werk sinds ‘Thirteen Tales From Urban Bohemia’. Daarna werd het wat stiller rond de band. Het heeft even geduurd, maar onlangs kondigden ze hun negende album aan, getiteld ‘Distortland’. Single ‘You’re Killing Me’ is alvast een voorproefje en dat belooft veel goeds voor de show hier in Amsterdam!

The Dandy Warhols
Datum: 6 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 5 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek