The Indien naar Patronaat

Ticketmaster

Soulvolle songs in de 60’s beat traditie van bands als Shocking Blue en Jefferson Airplane maar ook hedendaagse acts als The Black Keys en Alabama Shakes hoor je duidelijk terug in de muziek van The Indien. 2015 was een druk jaar voor de band. In januari verscheen de debuut EP ‘Cologne’, met de hitsingle ‘Done’, welke veelvuldig voorbij is gekomen op de radio. De band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, geboekt op meer dan 25 festivals (o.a. Lowlands, Paaspop, Motel Mozaique & de Beschaving) en maakte haar eerste stappen in het buitenland op het Britse showcase festival The Great Escape. Eind 2015 staat de band in de Spotify Spotlight 2016 en komt de tweede EP ‘Hiatus’ uit waarvan ‘The One’ en ‘Summer Night’ de eerste singles waren.

The Indien
Datum: Vr 15 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek