Xavier Rudd naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

De surfende singer-songwriter Xavier Rudd wist op zijn tiende al wat hij wilde worden: popmuzikant! Op een stofzuigerslang leerde de Australiër zichzelf didgeridoo spelen en ook andere instrumenten kreeg hij al snel onder de knie. Alle instrumenten, gelijktijdig of afzonderlijk, bespelend bezingt hij met karakteristieke stem het leven en bepleit hij fel de rechten van onder meer de Aboriginals. Hij deelde het podium onder meer met gelijkgestemde artiesten als Ben Harper, Jack Johnson, Donovan Frankenreiter en G. Love & Special Sauce. Inmiddels heeft deze ‘meest sexy beroemde vegetariër ter wereld’ negen studioalbums op zijn naam staan, waarvan Nanna (2015) de meest recente is. Met zijn warme, spirituele feelgoodmuziek heeft hij fans over de hele aardbol. In Nederland scoort Rudd dankzij een tv-reclame nu een hit met het vier jaar oude Follow The Sun!

Xavier Rudd
Datum: 30 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek