Bruce Springsteen & The E Street Band naar het Malieveld

Ticketmaster

Zojuist werd bekend dat Bruce Springsteen & The E Street Band met The River Tour ook naar Nederland komen. Op dinsdag 14 juni geven ze een openlucht concert op het Malieveld in Den Haag. Het Malieveld is een centraal gelegen locatie in het centrum van Den Haag. Het is de eerste keer dat Bruce Springsteen een concert op deze unieke locatie van het Staatsbosbeheer geeft.

De aankondiging van The River Tour volgde op de release van de cdbox The Ties That Bind: The River Collection ‘ bestaande uit het originele dubbelalbum uit 1980, een aantal nooit eerder verschenen songs, een documentaire over het tot stand komen van het album en twee concertregistraties uit diezelfde periode.

This was the record where I was trying to find out where I fit in,” aldus Springsteen over het legendarische album The River tijdens het openingsconcert in Pittsburgh 16 januari. “I wanted to make a record that was big enough that it felt like life — or like an E Street Band show.”

Bruce Springsteen heeft meer dan 20 albums en tientallen hits op zijn naam staan zoals Born in the USA, The River, Streets of Philadelphia, I am on Fire en Dancing in the Dark. Daarnaast staat hij bekend om zijn ijzersterke live optredens. Zijn laatste concert in Nederland was in 2013 in een uitverkochte Gofferpark. Dinsdag 14 juni geeft de zanger opnieuw een openlucht concert op Nederlandse bodem op het Malieveld in Den Haag.

Bruce Springsteen & The E Street Band
Datum: Dinsdag 14 juni
Lokatie: Malieveld, Den Haag
Aanvang: 18.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 12 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek