Hydrogen Sea naar V11

Ticketmaster

Ze stonden al eens in het voorprogramma van Vlaamse hitkanonnen Selah Sue en Gabriel Rios: het mysterieuze duo Hydrogen Sea. Het koppel PJ Seaux en Birsen Uçar heeft de band vernoemd naar de immense waterstofzee op planeet Jupiter. De vederlichte, semi-akoestische synthpop van Hydrogen Sea is wat dat betreft niet zo luchtig als het eerste gehoor doet vermoeden.

De strelende tongval van Uçar staat namelijk in sterk contrast met de kosmische mijmeringen en diep melancholische teksten die ze in ogenschouw neemt. De titel van eerste EP Court The Dark roept niet bepaald een vreugdevol gevoel op, maar zelfs in de diepste duisternis is er ergens een vorm van troost te bespeuren. Vanavond zal het lichtschip V11 langzaam maar zeker zinken in de bodemloze soelaas van dit Hydrogen Sea.

Hydrogen Sea
za 30 april 2016
Locatie: V11
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek