Laura Stevenson naar V11

Ticketmaster

De familiegeschiedenis van singer-songwriter Laura Stevenson is best wel bijzonder te noemen. Haar opa Harry Simeone is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de kerstklassier The Little Drummer Boy en haar oma Margaret McCrae zong in het orkest van swinglegende Benny Goodman. Stevensons vader is daarentegen een gigantische Deadhead, die haar talloze keren meenam naar The Grateful Dead-concerten.

Met haar puntige, tongue-in-cheek indiepop a la Pavement en Liz Phair kiest Laura Stevenson echter een hele andere muzikale richting dan haar familieleden. Liedjes die relaties, geestelijke problemen en familiebanden dubbend verkennen en evenwel met een leuke kwinkslag of twee tóch een brede glimlach op het gezicht toveren.

Laura Stevenson
Datum: wo 25 mei 2016
Zaal: V11, Rotterdam
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek