Mostly Autumn naar Boerderij

Ticketmaster

Mostly Autumn is niet meer weg te denken uit het Britse progressieve rock landschap. De band onder leiding van gitarist Bryan Josh werd midden jaren ’90 opgericht en is geïnspireerd door groepen als Genesis en Pink Floyd. Kenmerkend voor Mostly Autumn is het progfolkgeluid.

Mostly Autumn combineert Keltische invloeden met symfonische, melodieuze passages en heavy elementen. De band heeft inmiddels 11 studio albums op haar naam staan. Met hun meest recente release ‘Dressed in Voices’ (2014) slaat de band een nieuwe weg in. Het is een conceptalbum met een aangrijpend verhaal over een moord. De muziek wordt gekenmerkt door uitmuntend gitaar- en toetsenwerk, zowel breekbare als krachtige zang en intrigerende composities. Naast Bryan Josh bestaat de band uit Olivia Sparnenn, Ann-Marie Helder (Panic Room), Iain Jenning, Liam Davison, Andy Smith en Alex Cromarty.

Mostly Autumn
Datum: zaterdag 3 dec 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start vrijdag 12 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek