Nik West naar Boerderij

Ticketmaster

Ze wordt wel “The Female Lenny Kravitz” genoemd. Nik West is een jonge elektrische bassist, die duidelijk weet hoe ze haar bas moet bespelen. Ze is geïnspireerd door funky legendes als Larry Graham, Louis Johnson (of Brothers Johnson fame) en Marcus Miller.

Met credits van artiesten als Dave Stewart (Eurythmics fame), Prince, Glee, en een gastoptreden tijdens American Idol, bassist, singer/songwriter Nik West is meer dan alleen goede looks. Nik West zorgt voor een revival van de funk groovement. Nik is niet alleen een topbassist, maar ook een expressieve zangeres. Haar cover van het AC/DC nummer “Back In Black” deed menig rockliefhebber versteld staan en maakte haar de nieuwe favoriet van Aerosmith zanger Steven Tyler. Ze deelde onder meer het podium met John Mayer, Sugarland, Bootsy Collins en Orianthi.

Nik West
Datum: donderdag 27 okt 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start vrijdag 12 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek