Sass Jordan naar Nieuwe Nor

Ticketmaster

De Canadese rockdiva Sass Jordan draait al een tijdje mee. Ze scoorde vanaf de jaren 90 verschillende hits zoals ‘Highroad Easy’ en ‘Make You A Believer’. De zangeres die qua stem regelmatig wordt vergeleken met Janis Joplin en Tina Turner heeft behoorlijk wat wapenfeiten op haar naam staan: zo won zij de Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award en werkte zij samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen, Carlos Santana en Joe Cocker (o.a. op de soundtrack van ‘The Bodyguard). Op vrijdag 13 mei 2016 presenteren de LIMBURGZAAL en poppodium NIEUWE NOR een concert van de Canadese zangeres in Heerlen.

Sass Jordans’ meest recente CD “From Dusk ‘Til Dawn” kwam in 2009 uit en bevat geluiden en nummers die de sfeer van Zuid Californië eind jaren ’70 weerspiegelen. “Ik begon met zingen in Westmount Park, met vrienden en een acoustische gitaar. Voorbijgangers stopten en luisterden een tijdje terwijl wij onze muzikale vaardigheden ontwikkelden en aanscherpten,” zegt Sass. “Het was een feest van herkenning om die soort vocale harmonieën en het gevoel voor melodieën opnieuw te ontdekken voor deze opnames.”

Sass Jordan
Datum: 13 mei
Zaal: Nieuwe Nor, Heerlen
Aanvang: 20:30
Open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek