SMIB en Veldentaal naar Doornroosje

Ticketmaster

Een nieuw geluid uit Amsterdam in de vorm van SMIB en Veldentaal is opgestaan en klaar om af te reizen en zichzelf te laten zien aan de rest van Nederland. Na afgelopen zomer diverse clubs en festivals afzonderlijk van elkaar kapot te hebben gespeeld besloten ze dat het tijd was om samen te komen voor Le Tour Du Toer om dit nieuwe geluid aan de man te brengen. Doornroosje gaat een turn up mee maken die zijn weergave niet kent.

Beide collectieven slaan dus ditmaal niet alleen muzikaal hun handen ineen, maar presenteren ook een unieke show waarin beide sounds en nummers door elkaar heen vloeien.
Met natuurlijk Bokoesam (Veldentaal), Dessfinesse (SMIB), Garrincha (Veldentaal), GHQST (SMIB), GRGY (Veldentaal/SMIB), Idaly (Veldentaal), Ray Fuego (SMIB), Tads Thots (SMIB) en Yung Nnelg (Veldentaal/SMIB) die allemaal van de partij zullen zijn en de DJ’s/Producers KC, Appiah, Myrmoney die de gehele Le Tour: Du Tour van de juiste muziek zullen voorzien. De eerste keer dat beide collectieven in zijn gehele volledigheid met elkaar door het land trekken is er eentje om niet te missen.

SMIB en Veldentaal
Datum: 20 mei
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek