Status Quotes naar de Metropool

Ticketmaster

Onlangs kondigde Status Quo aan ermee op te houden na een laatste tour. We hadden de heren graag op visite gehad maar we kwamen ongeveer 3000 plaatsen tekort in onze grote zaal. Toch willen we graag een avond loeihard meebrullen met alle hits van “de Quo” en dan komen de talenten van de heren van tribute band The Status Quotes goed van pas!

Muzikaal zit het allemaal prima in elkaar, de hits uit de meest roemruchte periode van de band (de 70’s) volgen elkaar in moordend tempo op en het spelplezier spat ervan af. Het beste alternatief voor de real deal dus, kom vooral jezelf daarvan overtuigen vanavond! Dan zie je ze ook wat beter danin onderstaande clip, maar dan weet je in elk geval wat je kan verwachten!

Status Quotes
Datum: vrijdag 1 april 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek