Tico Pierhagen naar Metropool

Ticketmaster

Vanavond zal de van oorsprong Columbiaanse pianist Tico Pierhagen met zijn band Agubajo een swingend concert geven in een stijl die we écht fusion kunnen noemen, want we hebben het dan over Columbiaanse Folk Jazz. Hij was al te gast bij het tv-programma Vrije Geluiden en nu is hij ook te gast in het JazzRock Café. Tico Pierhagen heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend in de muziekwereld en zowel een nationale als internationale carrière achter de rug. Onlangs heeft hij een nieuwe CD uitgebracht en het is meer dan de moeite waard om te komen luisteren naar deze band met blazerssectie! Binnenkort dus Columbiaanse klanken in het JazzRock Café!

Tico Pierhagen
Datum: donderdag 24 maart 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 17:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek