Elementary Pinguins naar Paard van Troje

Ticketmaster

The Elementary Penguins is een in Amsterdam gevestigde indierockband die aanstekelijke songs maakt die zich kenmerken door energieke zang en smerige gitaarpartijen. Als eerste single werd in oktober verleden jaar het nummer Magic uitgebracht. Het was meteen raak, want Magic werd opgepikt door 3FM en kwam in Nederland en België terecht onder een commercial. Het was het begin van een periode vol hoogtepunten. Zo werd The Elementary Penguins door Spotify geselecteerd voor Spotlight On 2015, was de band te gast bij alle bekende radioprogramma’s en De Wereld Draait Door, deed de groep een uitgebreide clubtournee door Nederland, ontving een nominatie voor een 3FM Award in de categorie Best Alternative en was afgelopen zomer op veel festivals te zien waaronder Parkpop.

Elementary Pinguins
Datum: 07 oktober
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek