Erik Truffaz Quartet naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

De Franse trompettist Erik Truffaz beweegt zich al zijn hele carrière op het snijvlak van jazz en (elektronische) pop. Zijn grote muzikale liefde zal altijd Miles Davis blijven, maar hij incorporeert net zo makkelijk hiphop, drum ‘n’ bass en IDM in zijn muziek. Eind jaren negentig brak Truffaz op bescheiden schaal door met het nu-jazz-album Bending New Corners, maar inmiddels is de productieve Fransman alweer een plaat (en stijl) of vijftien verder. Op zijn nieuwe album Doni Doni (2016) verkent Erik Truffaz Afrikaanse ritmes met behulp van de Malinese zangeres Rokia Traoré. Grensoverschrijdend goede jazz!

Erik Truffaz Quartet
Datum: 02 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek