Fischer-Z naar Hedon

Ticketmaster

Fischer-Z brengt in maart zijn nieuwe album This Is My Universe uit. Het album bevat tracks met de bekende stijl van John Watts met sociale, politieke en romantische thematiek. Watts’ samenwerking met co-producer Nick Brine is essentieel geweest in de ontwikkeling van deze nieuwe 2016-Fischer-Z stijl. Uiteraard mag je dit optreden ook weer de tijdloze klassiekers verwachten, zoals Marlies en The Worker.

John Watts heeft inmiddels in zijn 36 jarige carrière 20 albums en ongeveer 3000 concerten en festivaloptredens in zijn portfolio. Met meer dan 2 miljoen aan verkochte albums kunnen we veilig stellen dat John Watts succesvol is zowel met Fischer-Z en als solo artiest.

Fischer-Z
Datum: vr 13 mei 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek