Jambinai naar Paard van Troje

Ticketmaster

Jambinai is een drieledig Koraans bandje dat hun muziek maakt met traditionele instrumenten zoals de piri, de geomungo en de haegeum. Dit mixen zij met elektrische gitaren en electronics waardoor het trio een hele nieuwe vorm van muziek maakt, dat een beetje tussen heavy post-rock en avant-garde in zit.

Hun intense en explosieve optredens hebben ervoor gezorgd dat zij toegewijde fans hebben gewonnen op de Hongdae’s indie scene (de premier spot in Zuid-Korea voor live muziek).

2013 was een goed jaar voor Jambinai. Ze werden twee keer genomineerd en kregen de beste crossover award tijden de Korean Music Awards. In 2014 werd hun eerste album uitgebracht buiten Korea, gevolgd door een uitgebreide tour door de wereld. Na het tekenen van een platencontract bij Bella Union is Jambinai terug in Europa met een tour om hun tweede album te promoten, die uit zal komen in juni dit jaar.

Jambinai
Datum: 20 mei
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19:30U
AANVANG: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek