Long Distance Calling naar 013

Ticketmaster

Het uit Duitsland afkomstige Long Distance Calling is haast kind aan huis in 013. De progrock band stond eerder al in onze zaal als voorprogramma van Amplifier en Anathema en wist indruk te maken op Roadburn festival. Long Distance Calling waagde zich voorheen alleen aan instrumentale post-rock, maar is met de komst van zanger Martin Fischer gaan experimenteren met invloeden van progrock. Je doet de band echter tekort met één genre duiding, Long Distance Calling overstijgt zichzelf elk album opnieuw met de toevoeging van nieuwe muzikale elementen en zelfs bandleden. Voor het nieuwe album ‘TRIPS’ werkt de band samen met een nieuwe zanger (Petter Carlsen) en ze kunnen niet wachten om het nieuwe ouvre live ten gehore te brengen in 013 tijdens deze exclusieve Nederlandse show.

Long Distance Calling
Datum: ma 9 mei ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek