Nile & Melechesh naar Patronaat

Ticketmaster

Extreme technical deathmetal en Egyptische mythologie: daar is maar één band wereldheerser in, en dat is Nile. Al meer dan 20 jaar stropen ze een vernietigend tempo de aardbol af en lieten afgelopen jaar op het nieuwe album ‘What Should Not Be Unearthed’ horen niet van plan te zijn het rustiger aan te doen. Dit keer met minder Egyptische instrumenten en tierlantijntjes, maar nog steeds een brute rondleiding door de historie.

Melechesh combineert Midden-Oosterse folk met black- en thrash metal. De band is etnisch Armeens/Assyrisch en was oorspronkelijk gehuisvest in Jeruzalem, maar na beschuldigingen van “duistere activiteiten” door de lokale authoriteiten en het gebrek aan kansen daar, opereert de groep inmiddels vanuit Nederland.

Nile & Melechesh
Datum: 06 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.00 u
Aanvang: 19.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek