Rejjie Snow naar de Melkweg

Ticketmaster

In 2013 maakte de uit Dublin afkomstige Rejjie Snow erg veel indruk met de mixtape ‘Rejovich’. Op deze EP met spraakmakend artwork introduceert hij zijn surrealistische stijl in zijn vlijmscherpe raps. Verwachtingen waren hoog en Vice noemde hem al de beste Ierse rapper ooit. Hij maakte deze verwachtingen zelfs waar tijdens shows met Joey Bada$$ en als support van Kendrick Lamar en MF Doom. Zijn eerste full-lenght ‘Dear Annie’ lijkt er nu eindelijk aan te komen. Debuutsingle ‘All Around The World’, geproduceerd door Cam O’bi (Chance The Rapper, Vic Mensa), maakte al indruk. ‘Blakkst Skn’ deed daar een schepje bovenop. Mis de eerste Nederlandse clubshow van deze veelbelovende MC niet!

Rejjie Snow
Datum: 5 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek