Roots in the Park weer in het Julianapark in Utrecht

Ticketmaster

Festival Roots in the Park vindt dit jaar plaats op 2 juli. Het Utrechtse Julianapark is die dag weer het decor voor het jaarlijkse rootsfestival. De eerste twee namen die de organisatie bekend maakt zijn de Amerikaanse southern/country-rockers Blackberry Smoke die hier hun enige Nederlandse show zullen geven en americana band My Darling Clementine.

Roots in the Park wordt georganiseerd door Rock ’n Roots Concerts in samenwerking met TivoliVredenburg. Het ééndaagse festival kenmerkt zich door de sfeervolle opzet in het groene Julianapark, mooie eetgelegenheden en een breed internationaal programma met soul, blues, americana en aanverwante roots-stijlen. Het is dit jaar de derde editie, eerdere jaren speelden onder andere Beth Hart en John Hiatt op Roots in the Park.

Roots in the Park
Datum: Zaterdag 2 juli 2016
Locatie: Julianapark, Utrecht

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek