The Lumineers naar de Melkweg

Ticketmaster

Er is geen band die de kunst van het meeschreeuwrefrein de laatste jaren zo goed beheerste als The Lumineers, de folkband uit Denver, Colorado, die in 2012 radiostations over de hele wereld kaapte met hun hit ‘Ho Hey’. Oprichters Wesley Schultz (zang/gitaar) en Jeremiah Fraites (drums en mandoline) begonnen ooit samen muziek te maken nadat Fraites’ broer overleed door een overdosis. Emotie en catharsis vormen nog altijd belangrijke elementen in hun grootse en hartverwarmende muziek, maar samen met celliste Neyla Pekarek zetten ze alle emoties nu vooral om in een heerlijk feestje. En met het nieuwe album ‘Cleopatra’ onderweg is er reden genoeg voor een nieuw feestje, in de Melkweg!

The Lumineers
Datum: 29 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 12 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek