Vanessa Carlton naar de Melkweg

Ticketmaster

Op 22-jarige leeftijd stond Carlton ineens aan de top van hitlijsten over heel de wereld met de megahit ‘A Thousand Miles’. In de jaren daarop volgde een lange zoektocht naar haar eigen identiteit. Ze werkte samen met producers Stephan Jenkins van rockband Third Eye Blind en songschrijver Linda Perry, en was lang op zoek naar een label dat met haar eigenzinnigheid om kon gaan. Op ‘Liberman’, haar vijfde album dat ze in oktober 2015 uitbracht, klinkt ze bevrijd en herboren. In prachtige, dromerige folky pianopop, die veel krachtiger en volwassener klinkt dan haar jeugdige hits. Inspirerend, hartverwarmend en ontroerend. Nu treedt ze voor het eerst in 12 jaar weer op in Europa.

Vanessa Carlton
Datum: 8 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek