Andy Shauf naar het Grand Theatre

Ticketmaster

Liefdesverdriet is van alle tijden en voor iedereen herkenbaar. Dat verdriet vertalen in iets moois is echter alleen weggelegd voor de allerbesten, zoals Nick Drake en Elliot Smith. Deze jongens zijn net als Andy Shauf, die zijn persoonlijke en eerlijke verhalen verpakt in mistroostige piano, gitaar en klarinetklanken. Shauf staat bekend om zijn eerlijke en persoonlijke liedjes die over iedereen kunnen gaan, met perfect uitgekozen woorden die haast klinken als poëzie. Zijn intieme en intense liveconcerten zijn soms wat somber en niet al te luchtig op het eerste gehoor, maar het talent van Shauf is altijd even onmiskenbaar. Na succesvolle optredens op onder andere London Calling loves Concerto en Sugar Mountain Festival gaat hij dit voorjaar op tournee met The Lumineers en geeft hij tussendoor ook soloconcerten.

Zijn album, ‘The Bearer Of Bad News’, nam hij in alle rust en eenzaamheid op in de kelder van zijn ouders. Vrolijk is het dus allemaal niet, maar Andy Shauf excelleert in somberheid en zijn prachtige ballades ontroeren tot op het bot. Vorig jaar gaf hij één van de meest memorabele concerten tijdens TakeRoot, dus we zijn blij Shauf weer in Groningen te mogen ontvangen!

Andy Shauf
Datum: Zondag 1 mei
Zaal: Grand Theatre, Groningen
Zaal open: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek