Jan Akkerman Band naar de Boererij

Ticketmaster

Jan Akkerman viert op 24 december 2016 zijn 70ste verjaardag in de Boerderij. Hij viert deze bijzondere dag samen met zijn vrienden saxofonist Benjamin Herman (New Cool Collective), zanger Bert Heerink (Vandenberg) en gitarist Ruben Hoeke. Jan Akkerman is al ruim veertig jaar één van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Hij verwierf grote bekendheid door zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus. Hij werkte samen met uiteenlopende muzikanten, waaronder BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell en Claus Ogerman. Het beloofd een bijzonder concert te worden. Een verjaardagsfeestje dat je niet mag missen!

Jan Akkerman Band
Datum: zaterdag 24 dec 2016
Zaal: Boererij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start woensdag 17 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek