Limp Bizkit naar 013

Ticketmaster

Met meer dan 50 miljoen verkochte albums mag je Limp Bizkit gerust een Heel Grote Band noemen. Iedereen die de jaren negentig muzikaal een beetje heeft meegemaakt kan dan ook minimaal ‘Nookie’, ‘Break Stuff’ of ‘Rollin’ meebrullen. Er lijkt in die tijd geen ontkomen aan die effectieve mix van Fred Durst z’n agressieve raps, het ingenieuze gitaarwerk van Wes Borland en de beats van DJ Lethal. Het levert naast de genoemde krakers nog meer pakkende hits en prima albums op, maar na de eeuwwisseling lijkt de vaart er een beetje uit. In 2009 keert de groep terug en ook anno nu blijkt Limp Bizkit nog steeds lekker lomp en opzwepend. Vooral ook op de planken, zoals blijkt tijdens bijvoorbeeld Pinkpop in 2014 waar de vlam ouderwets in de pan slaat. De Amerikanen komen in 2016 terug naar Nederland voor een exclusieve clubshow in 013.

Limp Bizkit
Datum: ma 8 aug ’16
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 20:00u
De ticketverkoop start zaterdag 20 februari om 09.00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek