Little Mix naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Zojuist kondigde de Britse meidengroep Little Mix The Get Weird Tour aan. Op donderdag 16 juni speelt de groep een show in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit is de allereerste Europese tour van de groep.

Little Mix werd gevormd in 2011 tijdens het achtste seizoen van The X Factor, waar ze als eerste meidengroep ooit de talentenjacht wonnen. De meidengroep bestaat uit Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall. De dames bliezen het begrip girl group nieuw leven in met een half biljoen YouTube en Vevo views wereldwijd en een gigantische tour door het Verenigd Koninkrijk, Australië, Japan en de Verenigde Staten. Little Mix zet met hun debuutalbum het succes van The X Factor door. In 2012 kwam het debuutalbum DNA binnen op nummer 4 in de UK Album Charts. Hiermee verbrak de groep een zestien jaar oud record van de Spice Girls; de hoogste notering van een debuutalbum van een meidengroep.

In november 2013 kwam het vervolg op DNA uit genaamd Salute met de singles Move, Word Up! en Salute. Ook dit album stond wereldwijd hoog in de hitlijsten. Tijdens de Brit Awards vorig jaar maakte Little Mix bekend dat hun derde album genaamd Get Weird onderweg was. In mei brachten ze de eerste single van het album Black Magic uit, die al snel de nummer één positie bereikte in Europa. Eind vorig jaar kwam het hele album uit en dat bewees een nog groter succes te zijn dan de twee voorgaande albums. Op de nieuwste hitsingle Secret Love Song werkt de groep samen met de Amerikaanse zanger Jason Derulo. Dit jaar gaat de groep voor het allereerst op tour door Europa.

Little Mix
Datum: Donderdag 16 juni
Zaal: Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 19 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek