Sonny Landreth naar deBoerderij

Ticketmaster

Slidemaster Sonny Landreth is terug naar zijn roots. Na zijn veelgeprezen Elemental Journey uit 2012, waarop hij de grenzen van de blues ruimschoots overschreed, is hij terug bij de wortels van zijn muziek: de blues. In juni brengt hij zijn nieuwe album ‘Bound By The Blues’ uit. Tijdens dit optreden kun je als één van de eerste zijn nieuwe materiaal live horen.

Sonny Landreth behoort tot de absolute top van de slide-gitaristen. Vanwege de zydeco invloeden in zijn gitaarspel kreeg hij de bijnaam ‘The King of Slydeco’. Landreth staat met name bekend om zijn inventieve slide-techniek en fingerpicking spel op zijn speciale Fender Stratocaster. Maar sinds zijn solo debuut-album Blues Attack (1981) heeft hij vele muzikale wegen bewandeld variërend van country, jazz, rock en zydeco tot singer-songwriter en natuurlijk de blues. Landreth maakte deel uit van John Mayall and the Bluesbreakers en werkte samen met artiesten als Eric Clapton en John Hiatt. Recentelijk leverde hij nog een bijdrage aan het nieuwe album ‘Into The Sun’ van Robben Ford.

Sonny Landreth
Datum: zondag 8 mei 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek