Tristan naar de Boerderij

Ticketmaster

De muziek van Tristan doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito. Hun debuutalbum “Full Power” (2014) stond op nr. 1 in de Engelse ”UK Soulcharts”. De band bestaat uit internationale topmuzikanten; zangeres Evelyn Kallansee, drummer Sebastiaan Cornelissen, bassist Frans Vollink, toetsenist Coen Molenaar en gitarist Guy Nikkels. De “high-energy grooves”, de kwaliteit van arrangementen en composities maken deze band uniek.

Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds en een ritme sectie die al samenspeelt sinds begin 2000. Dit alles geeft zangeres Evelyn Kallansee de stevige basis waar haar prachtige stemgeluid schittert als nooit tevoren. De muziek voert je direct terug naar die te gekke jaren zeventig sound. Hun tweede album “2nd Phase“ (2015) doet zeker niet onder voor het eerste album en wederom is er gekozen voor kwaliteit en perfectie zonder te bezuinigen op budget en artistiek vermogen. De band zit niet stil en werk momenteel aan hun derde plaat, genaamd Lifestyle. De release staat gepland in april en de eerste single ‘Take Me To The River’ klinkt veelbelovend. Kortom, een must voor elke Feel-good Acid Jazz liefhebber!

Tristan
Datum: zaterdag 3 sep 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek