Uriah Heep naar de Boerderij

Ticketmaster

De Britse hardrockers van Uriah Heep gaan inmiddels al meer dan veertig jaar mee, maar weten nog altijd hoe je een overweldigende rockshow neerzet. In 1972 zorgde de hit Easy livin’ voor de definitieve doorbraak van de band. Klassiekers als ‘Look At Yourself’, ‘July Morning’ en het sterke ‘Lady In Black’ hebben de tijdsgeest nooit hoeven vrezen en zullen tijdens deze show niet ontbreken.Uriah Heep verkocht wereldwijd ruim dertig miljoen platen. De oude klassiekers Van Heep zijn voor veel liefhebbers het schoolvoorbeeld van hoe hardrock moet klinken. Ook het nieuwe materiaal doet de harten van rock liefhebbers sneller kloppen. Vanaf het geweldige Wake the sleeper (2008) lijkt de band in een flow te zitten waar niets of niemand hen uit kan halen. Met hun meest recente album ‘Outsider’ uit 2014 (het 24e studio album!), gaat de band meer dan ooit terug naar de sound van de oude Uriah Heep albums. ‘Outsider’ is opnieuw het bewijs dat Uriah Heep nog lang niet toe is aan een overigens welverdiend pensioen.

Uriah Heep
Datum: donderdag 12 mei 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start zaterdag 20 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek