Finale Clash of the Coverbands in het Klokgebouw

Ticketmaster

De negen bands, die in de twee indrukwekkende BENELUX Semi-Finals in PARADISO als winnaars naar voren zijn gekomen, wacht op zaterdag 23 april a.s. de zinderende BENELUX Grand Finale in het Klokgebouw in Eindhoven. Omdat deze grootste bandcompetitie van de BENELUX dit jaar 12½ jaar bestaat, pakt de organisatie extra groot uit in het prachtige Klokgebouw. Van de ruim 1.200 inschrijvingen zullen, na een jaar hard werken en gedegen coaching, de negen beste en populairste coverbands van Nederland, België en Luxemburg zorgen voor een spectaculaire en spannende eindstrijd waar de hoofdprijzen worden verdeeld. In deze ontknoping beslist de vakjury voor welke band de ‘The Clash of the Cover Bands Award 2015/2016’ klaar staat en het publiek kiest de winnaar van de ‘The Clash of the Cover Bands Public’s Favourite Award 2015/2016’.

Beide winnaars worden beloond met een cd-contract met videoclip, incl. presentatie-avond. De cd’s zullen in Nederland en België gereleased en geplugd gaan worden. Tevens krijgen de winnaars een tour van 20 optredens aangeboden en zullen zij de komende jaren veelvuldig te zien zijn op diverse aansprekende podia in de Benelux. Verder worden de Individuele Awards uitgereikt aan de beste drummer, beste bassist, beste gitarist, beste toetsenist en beste vocalist die we het afgelopen jaar in het 11e seizoen van ‘The Clash of the Cover Bands’ voorbij hebben zien komen! Er staat dus het nodige op het spel op zaterdag 23 april in Klokgebouw Eindhoven!!!

Finale Clash of the Coverbands
Datum: 23 april
Zaal: Klokgebouw, Eindhoven
Zaal open: 18.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek