Fresku naar de Duycker

Ticketmaster

Van jongs af aan weet de Eindhovense Fresku – toen nog beter bekend als Roy Michael Reymound – dat hij niets voelt voor een gewone kantoorbaan. Hij wil zelf creëren. Maar nooit ziet hij een dergelijke loopbaan als een reële toekomstmogelijkheid. Als hij op zijn veertiende begint te rappen, is dat dan ook voornamelijk voor de grap. Niet wetend dat hij zou uitgroeien tot één van de grootste namen in de Nederlandse hiphopscene. Met samenwerkingen met onder andere Mocromaniac, Ronie Flex, Kempi, Gers Pardoel en Braz is Fresku een geniale artiest om rekening mee te houden.

Het werk van Fresku staat bekend om de combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid. Na zijn debuutalbum ‘Fresku’ en zijn tweede album ‘Maskerade’, bracht Fresku in 2015 zijn nieuwe, veelbesproken hiphopalbum ‘Nooit meer terug’ uit. Met dit album wisselt Fresku opnieuw gretig en gedurfd af tussen humor en openhartigheid, tussen komische kwinkslag en serieuze vertelling. Zelf omschrijft Fresku ‘Nooit Meer Terug’ als een album dat vooral over angst gaat: angst om als artiest niet meer mee te tellen, om teveel projecten tegelijk te willen, om als vader tekort te schieten, om niet mee te komen in de Hilversumse media-wereld. “Het spel is vies,” rapt hij niet voor niets op de titeltrack.

Fresku
Datum: 30 april
Zaal: Duycker, Hoofddorp
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek