IAMX naar De Oosterpoort

Ticketmaster

IAMX is het solo project van Chris Corner, voorheen zanger van Sneaker Pimps. IAMX grijpt in zijn sound terug naar de donkere kanten van de eighties, zoals die klonken bij Depeche Mode, Front 242 en Nitzer Ebb. Niet dat IAMX tijdens zijn optredens depressief achter een laptop zit – integendeel, on stage trekt hij alles uit de kast. Het visuele aspect is voor IAMX namelijk erg belangrijk, met een sterk androgyne uitstraling, opvallende outfits en kunstobjecten ontworpen door Corner zelf. Ook de muziekvideo’s zijn zelf gemaakt en dragen bij aan de unieke sfeer rond deze bijzondere act.

Met pakkende, persoonlijk geladen nummers en charismatische optredens heeft IAMX een hechte internationale fanbase verworven. Afgelopen november verscheen het zesde studioalbum ‘Metanoia’. Met dit album komt IAMX naar De Oosterpoort!

IAMX
Datum: Maandag 4 april
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek