Mostly Other People Do the Killing naar het Grand Theatre

Ticketmaster

Deze uit New York afkomstige band werd in 2009 door jazzmagazine Downbeat uitgeroepen tot Rising Star Ensemble. Met eigenzinnige ensembles als ICP en Sex Mob als belangrijke voorbeelden zet het viertal jazz op z’n kop. Zo wordt er op de cd ‘Slippery Rock’ (2013) ingenieus gespeeld met de clichés van de smooth jazz uit de jaren zeventig en tachtig. In 2015 verscheen het album ‘Mauch Chunk’, waarop de vier heren weer een portie hyper energieke en moderne jazz laten horen. Of zoals het Vlaamse online magazine Jazzmozaiek het omschreef: “Hardbop opgepimpt met swing en grooves en met onverwachte knipogen, dit keer onder meer naar Braziliaanse ritmen en zelfs souljazz.”

Mostly Other People Do the Killing
Datum: 17 maart
Zaal: Grand Theatre, Groningen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek