O’nine naar Gebr. De Nobel

Ticketmaster

De Leidse coverband O’nine bestaat 7,5 jaar en viert dit 3 juni 2016 met een XXL Show in poppodium Gebr. de Nobel in Leiden. O’nine heeft de afgelopen jaren een flinke naamsbekendheid opgebouwd in de Leidse regio met optredens in de lokale horeca en tijdens festivals als Leidens Ontzet, Koningsdag en de Lakenfeesten.  De band speelt hits van de jaren 70 tot nu, vol energie, beleving en enthousiasme.

3 juni pakt O’nine groots uit met een twee uur durende show vol hits van o.a. Robbie Williams, Bløf, Kings of Leon en The Rolling Stones. De band is voor deze gelegenheid uitgebreid met diverse gastartiesten! Verwacht een complete show met voorprogramma, gastartiesten, afterparty en heel veel extra’s. Kortom een avond die je niet wil missen.

O’nine
Datum: 03 juni
Zaal: Gebr. De Nobel, Leiden
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek