The Doors In Concert naar Bibelot

Ticketmaster

Op zaterdag 9 april neemt The Doors In Concert het publiek mee naar eind jaren ’60. De hoogtijdagen van The Doors worden die dag herleefd in de Main Stage van Poppodium Bibelot.

Ode aan een legendarische band
Met een gitarist die speelt en klinkt als Robby Krieger en een drummer die John Densmore tot in de finesses kan benaderen, is authenticiteit duidelijk het handelsmerk van deze muzikanten. De zanger van The Doors In Concert heeft de looks en de stem van Jim Morrison en de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren. Nummers als ‘Light my Fire’, ‘Love Her Madly’, ‘L.A. Woman’ en ‘Riders On The Storm’ komen gegarandeerd aan bod.

The Doors In Concert
Datum: 9 april
Zaal: Bibelot

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek