Venice naar De Spiegel

Ticketmaster

Venice is afkomstig uit Venice Beach, California. Twee broers (Michael en Mark Lennon) die samen met hun neven (ook broers van elkaar, Kipp en Patt Lennon) touren al sinds de jaren ’80 met elkaar. Hun muziek is een reflectie van de verschillende invloeden die ze hebben gehad. Waar ze zijn opgegroeid, wat ze daar mee hebben gemaakt en hoe ze gestart zijn met muziek maken.

En nu is er een nieuw album! Venice brengt de cd Brunch Buffet – Tasty Covers uit, een bijzonder album met verschillende tributes aan muzikanten die de band hebben beïnvloed. Samen met de presentatie van het nieuwe album gaat de band ook op tour. Ze doen verschillende steden aan door heel Europa en zo ook Zwolle!

Venice
Datum: vr 06 mei 2016
Zaal: De Spiegel, Zwolle
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek