Venice naar de Stadsschouwburg

Ticketmaster

Kipp, Pat, Michael en Mark – oftewel Venice – komen naar Nederland voor een nieuwe tournee en doen ook de Nijmeegse Stadsschouwburg aan.

Ruim 15 jaar geleden zette Venice voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Sindsdien heeft de band een enorme fanbase opgebouwd en veel succes geoogst. Met hun warme en karaktervolle ‘west-coast sound’, omlijst door zeer fraaie samenzang, werden zij beloond met onder andere een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. De heren maken muziek in de stijl van Crosby, Stills Nash & Young, Jackson Browne en The Eagles. Grote hits die Venice hier scoorde zijn onder meer ‘Family Tree’, ‘Think Again’ en ‘Welcome To The Rest Of Your Life’. In de Top 2000 komt het werk van Venice veelvuldig voor.

Venice
Datum: 26 april
Zaal: Stadsschouwburg, Nijmegen
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
Voorverkoop voor deze show start op zaterdag 20 februari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek