Voorverkoop Indian Summer start zaterdag

Ticketmaster

Guus Meeuwis • Bløf • Wildstylez • De Jeugd van Tegenwoordig • Typhoon • The Common Linnets • Ronnie Flex • Dubvision • Sick Individuals • FeestDJRuud • Di-Rect • Douwe Bob • Lucas Hamming • Charly Lownoise & Mental Theo • Lady Bee • HAEVN • Thomas Newson • Barbapapa 80’s & 90’s • Moksi • SFB • East & Young • Johnny500 • Kav Verhouzer • Rockfella • Noire x Blanche

Zoals altijd varieert ons programma van dance tot rock, van pop tot hip hop en van 80′s tot 90′s. Daarmee is Indian Summer een jaarlijks terugkerend feest voor iedereen van Zaandam tot Den Helder en van Egmond tot Enkhuizen!

Het oude terrein aan het water van Geestmerambacht kan helaas niet meer worden gebruikt voor grote evenementen. Uit onze bezoekersenquêtes bleek dat jullie de sfeer langs het meer misten op het nieuwe terrein. Daar maken we dit jaar extra werk van: sfeer en beleving staan centraal, met eten van de lekkerste foodtrucks, feestelijke aankleding, een gezellige festivalmarkt en aantrekkelijke hangplekken in de zon. En op jullie verzoek is de Dance Stage weer een open air podium!

Indian Summer
Datum: 3 & 4 juni
Lokatie: Evenemententerrein Geestmerambacht, Langedijk
De kaartverkoop start zaterdag 20 februari a.s. om 11:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek