Charlie Puth naar Melkweg

Ticketmaster

Charlie Puth is misschien wel een van de meest geroemde jonge artiesten van dit moment. Aanstekelijke popsongs met een pakkende melodie worden hier en daar aangevuld met toffe hiphop-beats. Charlie wil zichzelf niet als een grote popster neerzetten. Hij wil vooral zijn muziek voor zichzelf laten spreken met teksten waar iedereen zich in kan herkennen. In 2011 werd hij ontdekt door Ellen DeGeneres en sindsdien ging het hard. Hij scoorde onder andere een gigantische hit met Wiz Khalifa (‘See You Again’) en heeft hij in januari zijn debuutalbum ‘Nine Track Mind’ uitgebracht. De succesvolle single ‘Marvin Gaye’ is pas het begin van wat je te wachten staat tijdens zijn show in de Melkweg!

Charlie Puth
Datum: 17 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 19 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek