Dave Vermeulen & Voltage naar Metropool

Ticketmaster

Dave uit The Voice met zijn eigen band Voltage ook nog eens! Wat ons betreft veruit de meest eigen artiest die de talentenjacht de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Dave speelt voor zijn deelname aan The Voice Of Holland al door het hele land met de Voltage. En die komen dus ook mee want never change a winning team. De band laat zich inspireren door southern, seventies hardrock en blues waar bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top patent op hebben. Past allemaal lekker bij de strot van Dave die de finale niet won maar wat ons betreft gewoon had moeten winnen. Vanavond speelt hij de muziek die het zelf het lekkerst vindt en geloof ons dat dat erin gaat als koek!

Dave Vermeulen & Voltage
Datum: zaterdag 28 mei 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek